Ήπια πτωτικές τάσεις επικρατούν κατά την έναρξη των συναλλαγών στη σημερινή συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται αυτήν την ώρα (11:02) στις 2.033,59 μονάδες καταγράφοντας απώλειες 0,60%.
Εκ των 108 μετοχικών τίτλων που έχουν κινηθεί έως τώρα, οι 43 καταγράφουν άνοδο και οι 55 πτώση, ενώ 10 δεν παρουσιάζουν μεταβολή τιμής. Η αξία συναλλαγών διαμορφώνεται στα 23,77 εκατ. ευρώ επί 3,43 εκατ. τεμαχίων μετοχών που έχουν αλλάξει χέρια έως τώρα.
Ο Δείκτης FTSE της υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση 0,74% και ο δείκτης FTSEM της μεσαίας, απώλειες 0,43%. Τα σημαντικότερα κέρδη καταγράφει η μετοχή της CPI με άνοδο 3,04%, την οποία ακολουθεί η μετοχή της Λούλη με κέρδη 2,55% και της ΑΒΕ με 2,44%. Αντίθετα, τις σημαντικότερες απώλειες σημειώνει η μετοχή της Παϊρης με πτώση 3,73%.