Κύπρος: Δολοφόνησαν πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδας στη Λεμεσό

Ο επιχειρηματίας Σταύρος Δημοσθένους, που βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου του δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από άγνωστο πρόσωπο

Σταύρος Δημοσθένους © Youtube Printscreen

Στυγνή δολοφονία σημειώθηκε στην Κύπρο, στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στον δρόμο Τσιρείου, λίγο μετά τις 09:00 το πρωί της Παρασκευής. Σύμφωνα με το κυπριακό μέσο philenews.com, θύμα είναι ο επιχειρηματίας και πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Σταύρος Δημοσθένους.

Ο επιχειρηματίας που βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου του δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από άγνωστο πρόσωπο. Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews ο δράστης του εγκλήματος, ο οποίος προπορευόταν του οχήματος του Δημοσθένους, του ανέκοψε την πορεία και τον πυροβόλησε. Από το περιστατικό προκλήθηκε και τροχαίο ατύχημα. Διερευνάται επίσης, αν το φλεγόμενο όχημα στον αυτοκινητόδρομο πλησίον της Γερμασόγιας, σχετίζεται με την υπόθεση. Σημειώνεται ότι πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού–Λευκωσίας, πλησίον της εξόδου Γερμασόγειας, όταν όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες.

Πληροφορίες του philenews αναφέρουν επίσης ότι στο όχημα του Δημοσθένους επέβαινε στενό συγγενικό του πρόσωπο. Στη σκηνή του εγκλήματος βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας, ενώ ο αυτοκινητόδρομος από το κυκλικό κόμβο Αγίας Φυλάξεως μέχρι τον κυκλικό κόμβο Τροόδους είναι κλειστός.