Γ.Δ.
1273.48 +0,25%

Rolco: Επενδύει διαρκώς στη νέα γενιά με προγράμματα εκπαίδευσης

Σε προγράμματα εκπαίδευσης και στήριξης της νέας γενιάς επενδύει η παραγωγική μονάδα απορρυπαντικών Rolco, λειτουργώντας σαν «θερμοκοιτίδα» απασχόλησης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η εταιρεία διαθέτει ήδη στο ενεργητικό της 21 συνεργασίες με ελληνικά και ευρωπαϊκά πανεπιστημιακά ιδρύματα, καθώς και ερευνητικά ινστιτούτα, με στόχο το διαρκή σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών.

Ταυτόχρονα, λειτουργώντας ως innovation hub, μέσα στο 2022 η Rolco δέχθηκε 16 φοιτητές για πρακτική άσκηση από το Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο Πάτρας (τμήμα Χημικών Μηχανικών), το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (τμήμα Χημικών), το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πάντειο Πανεπιστήμιο, καθώς και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας και να συμβάλουν στην υλοποίηση σημαντικών επιχειρηματικών σχεδίων (project).

Παράλληλα, ιδιαιτέρως ενεργή είναι και η συμμετοχή της στην εκπόνηση διπλωματικών εργασιών φοιτητών από τα αντίστοιχα πανεπιστήμια και πολυτεχνεία, μεταφέροντας το ισχυρό know how της και επενδύοντας με αυτό τον τρόπο σε μελλοντικούς εργαζόμενους.

Ο Chief Commercial Officer της Rolco, Έκτορας Σουρουλίδης, δήλωσε σχετικά: «Πυρήνας της φιλοσοφίας μας είναι να επενδύουμε διαρκώς στην ανάπτυξη και εξέλιξη της εταιρείας μας. Με γνώμονα αυτό, στρεφόμαστε στη νέα γενιά. Στους νέους ανθρώπους με όρεξη και πάθος για μάθηση, με αξίες και προοπτικές, οι οποίοι μέσα από συγκεκριμένη καθοδήγηση και εκπαίδευση θα συμβάλουν έμπρακτα στην επόμενη ημέρα τόσο της εταιρείας όσο και της κοινωνίας μας στο σύνολο της. Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να δίνουμε ευκαιρίες, σε συνεργασία με κορυφαία ελληνικά πανεπιστήμια, σε όλο και περισσότερους φοιτητές, που έχουν πίστη στις δυνάμεις τους και δεν σταματούν να ονειρεύονται για το μέλλον».

Google News icon
Ακολουθήστε το Powergame.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη οικονομική ενημέρωση!