Ισραήλ: Δύο νεκροί από επίθεση Παλαιστινίου με μαχαίρι

Ένας Παλαιστίνιος μαχαίρωσε δύο αμάχους κοντά σε πρατήριο καυσίμων και πάρκο στην Χολόν, έξω από το Τελ Αβίβ του Ισραήλ

Παλαιστίνιος μαχαίρωσε Ισραηλινούς πολίτες στην Χολόν Χ @Suppressed News.

Σε δύο αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από επίθεση Παλαιστινίου με μαχαίρι στο κεντρικό Ισραήλ σήμερα, σύμφωνα με τις ισραηλινές αρχές.

Η επίθεση έγινε σήμερα το πρωί κατά την ώρα αιχμής στην Χολόν, έξω από το Τελ Αβίβ. Ο δράστης μαχαίρωσε τα θύματα κοντά σε ένα πρατήριο καυσίμων και ένα πάρκο, σύμφωνα με την υπηρεσία ασθενοφόρων του Ισραήλ.

Δύο πολίτες μεγαλύτερης ηλικίας, ένας άνδρας και μία γυναίκα, έχασαν τη ζωή τους, και δύο ακόμα άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, σύμφωνα με αξιωματούχους των υγειονομικών υπηρεσιών.

«Ο τρομοκράτης εξουδετερώθηκε γρήγορα από έναν από τους αστυνομικούς μας στο σημείο και απετράπη μια ακόμα χειρότερη επίθεση», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Έλι Λεβί στον ισραηλινό τηλεοπτικό σταθμό Channel 12.

 

Διαβάστε επίσης

Βραχυχρόνια μίσθωση: Αυξάνουν τη φορολογία στα Airbnb

Αλεξάνδρα Φατσέα: Στην Intrum η παροχή λύσεων είναι βασική μας αξία

Ρεύμα: Στα 119 ευρώ ανά μεγαβατώρα η χονδρεμπορική τιμή