Χαλκιδική: Σκάφος προσέκρουσε σε βραχώδη ακτή, 3 τραυματίες

Το σκάφος που προσέκρουσε σε βραχώδη ακτή στη Διάπορο στη Χαλκιδική, στη συνέχεια ανατράπηκε και ρυμουλκήθηκε στην ακτή

Λιμενικό Σώμα © Eurokinissi

Σκάφος με επτά επιβαίνοντες, έξι υπηκόους Κοσόβου και έναν Αμερικανό, προσέκρουσε σε βραχώδη ακτή στη νήσο Διάπορο, στη Χαλκιδική. Στελέχη της Λιμενικής Αρχής μετέβησαν αμέσως στο σημείο.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση από το Λιμενικό Σώμα, αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν ο τραυματισμός τριών εκ των επτά επιβαινόντων, οι οποίοι αρχικά μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών, απ’ όπου και εξήλθαν.

Το σκάφος, το οποίο στη συνέχεια ανατράπηκε, ρυμουλκήθηκε στην ακτή.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Φυλάκιο Όρμου Παναγιάς του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος Νέου Μαρμαρά, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.