Τρένο στον Έβρο που εκτελούσε το δρομολόγιο από Ορεστιάδα προς Αλεξανδρούπολη, παρέσυρε ένα όχημα σε αφύλακτη διάβαση το πρωί της Τρίτης (23/9). Το συμβάν με το τρένο και την παράσυρση οχήματος εκτυλίχθηκε στο Σουφλί.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για φορτηγάκι, ο οδηγός του οποίου επιχείρησε να περάσει τη διάβαση μετά τα σφαγεία, όπου δεν υπάρχουν προστατευτικές μπάρες.
Δημοσίευμα στο evros-news.gr αναφέρει ότι ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας αντιλήφθηκε το όχημα και έκοψε ταχύτητα, ωστόσο δεν απέφυγε τη σύγκρουση. Το όχημα παρασύρθηκε από το τρένο στο Σουφλί για αρκετά μέτρα.
Δεν τραυματίστηκε ο οδηγός του οχήματος. Στο σημείο έσπευσαν περιπολικό της ΕΛΑΣ, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και όχημα της Πυροσβεστικής.