Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο “100” της Άμεσης Δράσης

Δεν λειτουργούσε το απόγευμα της Παρασκευής η γραμμή της Άμεσης Δράσης, δηλαδή ο αριθμός 100 που καλούν οι πολίτες σε περίπτωση ανάγκης

Αστυνομία © ΙΝΤΙΜΕ/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο 100, αριθμός τον οποίο καλούν οι πολίτες που θέλουν να επικοινωνήσουν με την Άμεση Δράση. Το νούμερο φαίνεται ότι δεν λειτουργούσε λόγω τεχνικού προβλήματος.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, σε περίπτωση ανάγκης, οι πολίτες μπορούσαν να καλούν στο ενιαίο ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης «112» έως ότου αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα.

Η βλάβη στο «100» έγινε αντιληπτή την Παρασκευή το απόγευμα, όταν πολίτες που προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την αστυνομία δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν. Κατά την κλήση η τηλεφωνική γραμμή ενημερώνει ότι η σύνδεση δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη λόγω τεχνικού προβλήματος.