Μετρό: Κλειστός ο σταθμός στο Σύνταγμα την Τρίτη 24 και την Τέταρτη 25 Μαρτίου

Κλειστός θα παραμείνει σήμερα και αύριο ο σταθμός Σύνταγμα του μετρό, λόγω των παρελάσεων που θα πραγματοποιηθούν για την 25η Μαρτίου

Εορτασμοί για την επέτειο της 25ης Μαρτίου © EUROKINISSI

Κλειστός θα παραμείνει ο σταθμός «Σύνταγμα» του μετρό σήμερα, Τρίτη 24/3 και αύριο, Τετάρτη 25/3, λόγω των παρελάσεων που θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ, λόγω της διεξαγωγής παρελάσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου:

Ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα», με εντολή της ΕΛ.ΑΣ, την Τρίτη 24 και την Τετάρτη 25 Μαρτίου θα κλείσει από τις 8 το πρωί και μέχρι το πέρας των παρελάσεων και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς στάση.

Τα δρομολόγια του ΤΡΑΜ:

Στη Γραμμή 6 «Πικροδάφνη – Σύνταγμα» την Τρίτη 24/3 θα έχουν τερματικό σταθμό τη στάση «Λ. Βουλιαγμένης» (Πικροδάφνη – Λ. Βουλιαγμένης – Πικροδάφνη) από τις 8 το πρωί και την Τετάρτη 25/03 τη στάση «Φιξ» (Πικροδάφνη – Φιξ – Πικροδάφνη) από την έναρξη λειτουργίας και μέχρι το πέρας των παρελάσεων.

Στη Γραμμή 7 «Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος Πειραιά» την Τετάρτη 25/03 θα έχουν τερματικό σταθμό τη στάση «Σεφ» (Ασκληπιείο Βούλας – Σεφ – Ασκληπιείο Βούλας) από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και τη στάση «Π. Δημαρχείο» (Π. Δημαρχείο – Σεφ – Π. Δημαρχείο) από τις 11 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι.

googlenews
Ακολουθήστε το Powergame.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη οικονομική ενημέρωση!