Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας djs στον Λευκό Πύργο

Οι djs αντιδρούν στην απαγόρευση μουσικής στην εστίαση, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς δουλειά, ενώ διοργανώνονται κανονικά συναυλίες

© Pixabay

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Λευκό Πύργο πραγματοποίησαν djs, ζητώντας να επιτραπεί η μουσική σε καταστήματα της Θεσσαλονίκης. Σε περίπτωση που δεν επιτραπεί η μουσική, οι djs διεκδικούν να τους δοθεί αποζημίωση.

Ειδικότερα, το Σωματείο Δισκοθετών Θεσσαλονίκης αντιδρά στην απαγόρευση μουσικής στην εστίαση, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς δουλειά, την ώρα που στην πόλη διοργανώνονται κανονικά συναυλίες.

Η απαγόρευση της μουσικής σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας επιβλήθηκε στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στη Θεσσαλονίκη, από την Παρασκευή.