Με εντατικούς ρυθμούς και αυξημένο κυκλοφοριακό φόρτο στο ρεύμα εισόδου της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου κορυφώνεται η επιστροφή των αδειούχων του Δεκαπενταύγουστου προς την Αττική.
Ειδικότερα, χαμηλές ταχύτητες καταγράφονται στο οδικό τμήμα από τα Μέγαρα έως τη Νέα Πέραμο, ενώ μικρές καθυστερήσεις σημειώνονται και στα διόδια της Ελευσίνας. Στον αντίποδα, η ροή των οχημάτων στο ρεύμα εισόδου της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας διεξάγεται ομαλά και χωρίς προσκόμματα.
Βάσει των επίσημων στοιχείων της Τροχαίας, κατά το δωδεκάωρο από τις 06:00 έως τις 18:00 σήμερα, εισήλθαν συνολικά 58.051 οχήματα στο λεκανοπέδιο. Επιμερίζοντας τα δεδομένα, 36.200 οχήματα διήλθαν από τον άξονα της Αθηνών-Κορίνθου και 21.851 από την Αθηνών-Λαμίας.
Για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της κυκλοφορίας και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων, η Τροχαία εφαρμόζει αυξημένα μέτρα επιτήρησης στο σύνολο του εθνικού οδικού δικτύου.
Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι παραμένει σε πλήρη ισχύ έως τις 23:00 απόψε η απαγόρευση κυκλοφορίας στο ρεύμα εισόδου για τα φορτηγά οχήματα μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.
