Η δημοσιογραφική παρουσία της Next Step Media Group στη 90ή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, έχει στο επίκεντρο της τον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 FM που μεταφέρει ζωντανά τον παλμό της Έκθεσης.
Η Next Step Media Group δίνει δυναμικό «παρών» στη Θεσσαλονίκη, πρωταγωνιστώντας στην ενημέρωση και την κάλυψη των σημαντικότερων πολιτικών, οικονομικών και επιχειρηματικών γεγονότων του Σεπτεμβρίου. Από το 6ο Economist Thessaloniki Metropolitan Summit, στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου, έως τη 90ή Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, από τις 5 έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2026, η Next Step Media Group βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων.

Ο όμιλος Next Step Media Group με δυναμικό “παρών” στην 90η ΔΕΘ
O Παραπολιτικά 90,1 FM στη 90ή ΔΕΘ
Η δημοσιογραφική παρουσία της Next Step Media Group στη 90ή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, έχει στο επίκεντρο της τον Παραπολιτικά 90,1 FM που μεταφέρει ζωντανά τον παλμό της Εκθεσης, με απευθείας εκπομπές από το περίπτερο της Next Step Media Group.
Η πολιτική επικαιρότητα, οι μεγάλες κυβερνητικές ανακοινώσεις, οι οικονομικές εξελίξεις, το παρασκήνιο και οι άνθρωποι που βρίσκονται στο επίκεντρο των αποφάσεων γίνονται καθημερινά ραδιοφωνική είδηση.
Βασίλης Σκουρής, Σωτήρης Ξενάκης, Θανάσης Φουσκίδης και Πένυ Αβραμίδη εκπέμπουν ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, συνομιλούν με υπουργούς, εκπροσώπους φορέων και επιχειρηματίες και μεταφέρουν στους ακροατές όσα συμβαίνουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Με έμφαση στις πολιτικές εξαγγελίες και στα μέτρα που αναμένεται να παρουσιάσει ο πρωθυπουργός το βράδυ του Σαββάτου από το Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», ο Παραπολιτικά 90,1 FM βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας.

Ο όμιλος Next Step Media Group με δυναμικό “παρών” στην 90η ΔΕΘ
