Φλώρινα: Κλειστά τα σχολεία μέχρι την Τετάρτη λόγω ψύχους και σεισμού

Η απόφαση για το κλείσιμο των σχολείων στο δήμο Φλώρινας ελήφθη μετά από εκτίμηση της μετασεισμικής δραστηριότητας και των καιρικών συνθηκών

Κλειστά σχολεία © Eurokinissi

Κλειστά θα παραμείνουν μέχρι και την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο Φλώρινας μετά από εκτίμηση της κατάστασης από την σεισμική και μετασεισμική δραστηριότητα και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Η απόφαση ελήφθη σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε κοινή σύσκεψη μεταξύ του αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Σωτήρη Βόσδου και του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη.

Στον δήμο Αμυνταίου θα εκτιμηθεί η κατάσταση αύριο Κυριακή 16 Ιανουαρίου μετά και τους ελέγχους από τα κλιμάκια του Υπουργείου Υποδομών και μεταφορών ενώ στον Δήμο Πρεσπών τα σχολεία από την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου θα λειτουργήσουν κανονικά.