Τέλος ο Δακτύλιος στην Αθήνα

«Αντίο» στον Δακτύλιο λένε οι Αθηναίοι, καθώς το μέτρο ελέγχου της κυκλοφορίας «παγώνει» για λίγους μήνες λόγω καλοκαιριού

Δακτύλιος © EUROKINISSI

Παύει να ισχύει από σήμερα, Παρασκευή (19/7), στις 15.00, το μέτρο του Δακτυλίου στην Αθήνα, καθώς η κίνηση στην πρωτεύουσα… αραιώνει λόγω των καλοκαιρινών διακοπών.

Σύμφωνα με τη σχετική ΚΥΑ, το μέτρο των μονών-ζυγών σε περιοχές του κέντρου αναμένεται να επιστρέψει τον Οκτώβριο, περίπου στα μέσα του μήνα.

Υπενθυμίζουμε ότι, όταν ο Δακτύλιος είναι σε ισχύ, ισχύουν περιορισμοί στην κυκλοφορία των οχημάτων σε συγκεκριμένες περιοχές του κέντρου της Αθήνας, από Δευτέρα έως Πέμπτη, 07:00-20:00, και την Παρασκευή 07:00-15:00.

Ειδικότερα, τις άρτιες (ζυγές) ημερομηνίες κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα με αριθμό κυκλοφορίας που τελειώνει σε 0,2,4,6,8 και τις περιττές (μονές) τα αυτοκίνητα που ο αριθμός κυκλοφορίας τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

Τα εν λόγω μέτρα αναστέλλονται τα Σαββατοκύριακα, τις επίσημες αργίες, καθώς και τις ημέρες που πραγματοποιείται απεργία των εργαζομένων σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Διαβάστε επίσης

Οι “άγνωστοι Χ” Τσίπρας και Παπανδρέου για την Κεντροαριστερά, η κάθετη αντίρρηση των Γερμανών για στήριξη στα γαλλικά ομόλογα και πώς αυτό επηρεάζει την Ελλάδα

Aκρίβεια: Γιατί το καλάθι παραμένει μισοάδειο, με ”στάσιμες” τιμές

Πώς τα δημόσια κτίρια μπορούν να κάνουν χρήση της γεωθερμίας