Μετρό: Οι πέντε σταθμοί που κλείνουν λόγω τεχνικών εργασιών

Ποιοι είναι οι σταθμοί του Μετρό που θα κλείσουν το βράδυ της Δευτέρας, λόγω τεχνικών εργασιών για την εγκατάσταση δικτύου 5G

Μετρό©intime

Πέντε σταθμοί του Μετρό στην Αθήνα κλείνουν το βράδυ της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου, λόγω τεχνικών εργασιών για την εγκατάσταση δικτύου 5G.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 22:30 το βράδυ στη Γραμμή 2 του μετρό και οι συρμοί δεν θα διέρχονται από τις στάσεις:

Ελληνικό
Αργυρούπολη
Άλιμος
Ηλιούπολη
Άγιος Δημήτριος.

Ως ετ τούτου οι πέντε σταθμοί αυτοί θα παραμείνουν κλειστοί από τις 22:30 το βράδυ. Η κυκλοφορία από την ώρα εκείνη και ως τη λήξη της κυκλοφορίας θα διεξάγεται στο τμήμα Δάφνη – Ανθούπολη.

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού δρομολογείται από τον ΟΑΣΑ η έκτακτη, κυκλική λεωφορειακή γραμμή Χ11, που θα εκτελεί το δρομολόγιο στάση σταθμός Δάφνη – στάση σταθμός Ελληνικό (κατεύθυνση προς Γλυφάδα).

Πάγωσε η αγορά της Golden Visa στη Θεσσαλονίκη

Τα κέρδη Βορίδη από τη διαγραφή Σαμαρά, η σκέψη για αγορά νέου πρωθυπουργικού τζετ και ο επικίνδυνος εφησυχασμός για τα γαλλικά ομόλογα

Ενεργειακός Διαμεσολαβητής: Τι δείχνουν τα στοιχεία για το 2024