Πειραιάς: Δεμένα τα πλοία – Στις επάλξεις τα ναυτεργατικά σωματεία

Δεμένα παραμένουν τα πλοία στα λιμάνια λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Κινητοποίηση από ναυτεργατικά σωματεία

Πηγή: eurokinissi

Δεμένα παραμένουν τα πλοία στα λιμάνια της χώρας λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο.

Στις επάλξεις είναι τα ναυτεργατικά σωματεία που συγκεντρώθηκαν το πρωί της Πέμπτης στο λιμάνι του Πειραιά με πανό μπροστά από τα δεμένα πλοία αντιδρώντας σε βασικές διατάξεις του νομοσχεδίου που έχει ήδη κατατεθεί στη Βουλή.

Πηγή: eurokinissi

 

Την Πέμπτη το Πρωτοδικείο Πειραιά, έκρινε παράνομη την 24ωρη πανελλαδική απεργία των ναυτεργατικών σωματείων.

Από την πλευρά τους τα ναυτεργατικά σωματεία έχουν ανακοινώσει ότι ανεξάρτητα από τη δικαστική απόφαση η 24ωρη κινητοποίηση θα γίνει κανονικά, ενώ θα υπάρξει περιφρούρηση της κινητοποίησης στο λιμάνι του Πειραιά.

Τα ναυτεργατικά σωματεία έχουν ανακοινώσει ότι η απεργία που ξεκίνησε στις 00:01 τα ξημερώματα θα διαρκέσει έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.