ΣΑΤΑ: Επίθεση και τραμπουκισμοί από Λυμπερόπουλο στο υπουργείο Μεταφορών

Ξεπέρασε και πάλι τα όρια ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος. Επίθεση και τραμπουκισμοί σε υπαλλήλους του Υπουργείου Μεταφορών

Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος (ΣΑΤΑ) © Eurokinissi

Νέο πρωτοφανές περιστατικό θράσους και εκφοβισμού, με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ Θύμιο Λυμπερόπουλο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας. Συνοδευόμενος από ομάδα συνδικαλιστών, ο κ. Λυμπερόπουλος εισέβαλε στο Υπουργείο Μεταφορών και επιδόθηκε σε απειλές και φωνές κατά υπαλλήλων και συνεργατών του Αναπληρωτή Υπουργού Κωνσταντίνου Κυρανάκη.

Συγκεκριμένα, ο Λυμπερόπουλος μαζί με έξι ακόμη άτομα μπήκε απρόκλητα στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού -ο οποίος απουσιάζει με τον πρωθυπουργό στην Ρώμη ενόψει του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας Ιταλίας- και εισέβαλε από γραφείο σε γραφείο απαιτώντας να του δοθούν εξηγήσεις, φωνάζοντας, υβρίζοντας και προκαλώντας.

Η εικόνα είναι ντροπιαστική. Ούτε για πολιτική πίεση πρόκειται, ούτε για «παρέμβαση». Είναι καθαρός τραμπουκισμός. Και απέναντι σε αυτό, δεν θα υπάρχει ανοχή διαμηνύουν από το Υπουργείο.