ΕΛΑΣ: Αστυνομικός αυτοκτόνησε μέσα στο Εγκληματολογικό της ΓΑΔΑ

Aστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι και κατέληξε ακαριαία μέσα στη ΓΑΔΑ. Διερευνώνται τα αίτια της αυτοκτονίας

Το κτίριο της ΓΑΔΑ © Eurokinissi

Αυτοκτόνησε με μια σφαίρα στο κεφάλι την Κυριακή το πρωί ένας 42χρονος αστυνομικός της ΕΛΑΣ, μέσα στα γραφεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ασφάλειας Αττικής.

Ο θάνατος του 42χρονου ήταν ακαριαίος, καθώς, παρότι έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο αστυνομικός είχε καταλήξει.

ΕΛΑΣ: Πατέρας ενός παιδιού ο 42χρονος αυτόχειρας

Ο αστυνομικός, ο οποίος ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού, έστρεψε το όπλο στο κεφάλι του και πυροβόλησε προκαλώντας αρχικά πανικό στα γραφεία της ειδικής υπηρεσίας της ΕΛΑΣ.

Οι πρώτες πληροφορίες από συναδέλφους του κάνουν λόγο για χαμηλών τόνων αστυνομικό. Όπως είπαν, κανείς δεν είχε καταλάβει ότι είχε πρόθεση να προβεί σε τέτοια πράξη.

Τα αίτια της αυτοκτονίας διερευνώνται από συναδέλφους του 42χρονου.