Unilever Food Solutions: Νέος country head στην Ελλάδα ο Γιώργος Μαγγίνας

Νέος country head της Unilever Food Solutions στην Ελλάδα ο Γιώργος Μαγγίνας, με πάνω από 20 χρόνια στον κλάδο

Unilever © EPA/Marco de Swart

Η ΕΛΑΪΣ Unilever Hellas ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Μαγγίνας αναλαμβάνει τη θέση του Country Head της Unilever Food Solutions για την ελληνική και κυπριακή αγορά.

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των ταχέως κινούμενων καταναλωτικών προϊόντων (FMCG), ο Γιώργος Μαγγίνας έχει διατελέσει σε ηγετικές θέσεις σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες όπως η Cadbury, η Mondelez και η JDE Peet’s καθώς και σε άλλους οργανισμούς με έντονο αποτύπωμα στην τοπική και διεθνή αγορά.

Στην επαγγελματική του πορεία, έχει διαχειριστεί επιτυχώς αγορές τόσο του οργανωμένου και παραδοσιακού λιανεμπορίου όσο και του κλάδου Ho.Re.Ca., αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη των κατηγοριών, τον σχεδιασμό εμπορικής στρατηγικής, καθώς και την διαχείριση και εξέλιξη ομάδων πωλήσεων και μάρκετινγκ.

Η ένταξη του στην ομάδα της Unilever σηματοδοτεί μια δυναμική συνέχεια στην περαιτέρω ενίσχυση του κλάδου Food Solutions στην ελληνική αγορά, με επίκεντρο την καινοτομία, τον καταναλωτή και τη στρατηγική ανάπτυξη.

Ο Γιώργος Μαγγίνας με αφορμή το νέο του ρόλο δήλωσε ότι «αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή και ενθουσιασμό για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η Unilever Food Solutions με την ανάθεση του νέου αυτού ρόλου. Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω με αποφασιστικότητα τις νέες προκλήσεις, ενισχύοντας την αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας και διατηρώντας την δυναμική που έχει ήδη χτιστεί. Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με την ομάδα και τους συνεργάτες μας, με όραμα την διαρκή βελτίωση των γευστικών προτάσεων και την αναβάθμιση του επίπεδου στο Food Service προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας στη σωστή αξία με πληθώρα λύσεων για τους πελάτες μας στην Εστίαση».

Ο Γιώργος Μαγγίνας © Unilever Food Solutions

googlenews
Ακολουθήστε το Powergame.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη οικονομική ενημέρωση!