ΟΠΑΠ: Στα 11,14 ευρώ η τιμή ανά μετοχή για επανεπένδυση μερίσματος

Την τιμή διάθεσης των νέων μετοχών που θα εκδοθούν λόγω επανεπένδυσης του μερίσματος εταιρικής χρήσης 2020, με αντίστοιχη ΑΜΚ ανακοίνωσε η ΟΠΑΠ

ΟΠΑΠ © Eurokinissi

Την τιμή διάθεσης των νέων μετοχών που θα εκδοθούν λόγω επανεπένδυσης του μερίσματος εταιρικής χρήσης 2020, με αντίστοιχη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της, ανακοίνωσε η ΟΠΑΠ.

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας στην από 17 Ιουνίου 2021 συνεδρίασή του όρισε ότι η τιμή διάθεσης των ανωτέρω νέων μετοχών θα ισούται με το μέσο όρο της χρηματιστηριακής σταθμισμένης βάση όγκου τιμής της μετοχής (VWAP) των πρώτων πέντε ημερών διαπραγμάτευσης εντός της περιόδου άσκησης του δικαιώματος επανεπένδυσης του μερίσματος χρήσης 2020 (δηλαδή από 15/07/2021 έως και 21/07/2021), μειωμένης κατά ποσοστό 3% (ποσοστό έκπτωσης), όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.

Σύμφωνα με τον ανωτέρω τρόπο υπολογισμού και με βάση τη χρηματιστηριακή σταθμισμένη βάση όγκου τιμή της μετοχής κατά τις 15/07/2021 έως και 21/07/2021, η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών ανέρχεται σε 11,14 ευρώ.

googlenews
Ακολουθήστε το Powergame.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη οικονομική ενημέρωση!