Ο Θεόδωρος Γεροστεργιούδης είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος στη «Μασούτης AE». Την απόφαση έλαβε το ΔΣ της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Σημειώνεται ότι στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο τη θέση του προέδρου διατηρεί ο Ιωάννης Μασούτης.
Η απόφαση αυτή σηματοδοτεί μια νέα φάση οργανωτικής αναδιάρθρωσης σε μία από τις μεγαλύτερες οικογενειακές επιχειρήσεις λιανικής στην Ελλάδα, καθώς η αλυσίδα καλείται να ανταποκριθεί στις αυξημένες λειτουργικές και οικονομικές απαιτήσεις που προκύπτουν από τη γρήγορη ανάπτυξή της.
Νέα εποχή στη Μασούτης με CEO τον Θεόδωρο Γεροστεργιούδη
Ο Θεόδωρος Γεροστεργιούδης αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στη «Μασούτης» ΑΕ, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τη διοικητική δομή της αλυσίδας σε μια φάση αυξημένων απαιτήσεων και οργανωτικής ωρίμανσης. Με πολυετή εμπειρία στον στρατηγικό σχεδιασμό, τα χρηματοοικονομικά και τις εξαγορές, καλείται να ηγηθεί της επόμενης ημέρας για έναν από τους ισχυρότερους ομίλους λιανεμπορίου τροφίμων στην Ελλάδα.
Ο κ. Γεροστεργιούδης βρίσκεται στη Μασούτης από το 2021, έχοντας διατελέσει Γενικός Διευθυντής (COO), συμβάλλοντας ουσιαστικά στη διαμόρφωση της αναπτυξιακής στρατηγικής της εταιρείας. Διαθέτει σημαντική διεθνή επαγγελματική εμπειρία, την οποία αξιοποιεί για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της οργανωτικής αποτελεσματικότητας του ομίλου. Παράλληλα, είναι πρόεδρος του ECR Hellas, συμμετέχοντας ενεργά στη διαμόρφωση βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο του οργανωμένου λιανεμπορίου.
Η ανάληψη της εκτελεστικής ηγεσίας από στέλεχος με βαθιά γνώση της εταιρείας και του κλάδου αποτυπώνει τη στρατηγική επιλογή για συνέχιση της ανάπτυξης με έμφαση στη θεσμική θωράκιση, τη διαφάνεια και τη βιώσιμη επιχειρηματική επέκταση. Πριν εργαστεί στην εταιρεία «Μασούτης», ο κ. Γεροστεργιούδης εργάστηκε για 14 χρόνια στην KPMG UK.