O Δημήτρης Παναγή είναι ο νέος CFO της Trade Estates

Ο κ. Παναγή διαθέτει 24 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των επενδύσεων και διαχείρισης ακίνητης περιουσίας σε Ελλάδα, Ευρώπη και τις ΗΠΑ

Trade Estates © trade-estates.com

Τη θέση του Chief Financial Officer (CFO) στην Trade Estates ανέλαβε ο Δημήτρης Παναγή από τις 18 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Ο κ. Παναγή διαθέτει 24 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των επενδύσεων και διαχείρισης ακίνητης περιουσίας σε Ελλάδα, Ευρώπη και τις ΗΠΑ, έχοντας εργαστεί ως CFO στην Noval Property ΑΕΕΑΠ ενώ κατά την περίοδο 2009-2023 εργάστηκε ως CFO στην Zeus Capital Management.

Προηγουμένως, εργάστηκε στην Νέα Υόρκη στο Private Equity Finance Division της Lehman Brothers και ως ορκωτός ελεγκτής (CPA) στην Deloitte.

Ο κ. Παναγή είναι απόφοιτος του Rutgers University (ΗΠΑ) όπου σπούδασε Λογιστική (BSc Hons) και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Manchester Business School.

googlenews
Ακολουθήστε το Powergame.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη οικονομική ενημέρωση!