Attica Group: Ξεκινά τη Δευτέρα η δημόσια πρόταση της Strix

Στις 31 Ιουλίου ξεκινά η περίοδος αποδοχής της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης της θυγατρικής της Πειραώς για τις μετοχές της Attica Group

Πλοία της Attica Group ©Attica Group

Την ερχόμενη Δευτέρα 31 Ιουλίου ξεκινά  και επίσημα η δημόσια πρόταση της θυγατρικής της Τράπεζας Πειραιώς, Strix, για τις μετοχές της Attica Group, σύμφωνα με ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο. Η περίοδος αποδοχής θα λήξει στις 28.08.2023, με το τέλος του ωραρίου λειτουργίας των τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Το προσφερόμενο αντάλλαγμα να καθορίζεται στα 2,64 ευρώ ανά μετοχή.

Η πρόταση αφορά το 8,773% ή 18.932,731 μετοχές, οι οποίες δεν βρίσκονται στον άμεσο ή στον έμμεσο έλεγχο του βασικού μετόχου, δηλαδή της Strix, η οποία από την πλευρά της ελέγχεται κατά 100% από την Πειραιώς.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, μετά τη δημόσια πρόταση, η Strix δεν πρόκειται να ασκήσει το δικαίωμα εξαγοράς των εναπομεινάντων μετοχών, ενώ δεν προτίθεται να οδηγήσει την Attica Group εκτός χρηματιστηριακού ταμπλό.

Δειτε ΕΔΩ την ανακοίνωση