Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου ξεκινά η πληρωμή συντάξεων Μαρτίου 2026, με τους μη μισθωτούς να είναι οι πρώτοι που παίρνουν τα χρήματά τους από τον e-ΕΦΚΑ. Ειδικότερα, καταβάλλονται οι συντάξεις Μαρτίου 2026 στους συνταξιούχους των τέως ασφαλιστικών ταμείων ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ. Την ίδια ημέρα μπαίνουν και οι επικουρικές συντάξεις στον ιδιωτικό τομέα (μισθωτοί και μη μισθωτοί).
Την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου ακολουθούν οι μισθωτοί συνταξιούχοι. Ο e-ΕΦΚΑ προχωρεί στην πληρωμή συντάξεων Μαρτίου 2026 σε ΙΚΑ, ΝΑΤ, Δημόσιο, τράπεζες και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ μεταξύ άλλων. Προσοχή! Οι επικουρικές στο Δημόσιο καταβάλλονται μαζί με τις κύριες για τη διευκόλυνση των συνταξιούχων.
Πότε μπαίνουν οι συντάξεις Μαρτίου 2026 στο ΑΤΜ
Το πρώτο κύμα πληρωμών (μισθωτοί συνταξιούχοι) θα αρχίσει να φαίνεται στο ΑΤΜ μετά τις 5 το απόγευμα την Παρασκευή 20/2. Και αυτό καθώς μεσολαβεί η Καθαρά Δευτέρα, που είναι επίσημη αργία, εξέλιξη που έχει ως αποτέλεσμα τα χρήματα να είναι διαθέσιμα τέσσερις ημέρες νωρίτερα.
Το δεύτερο κύμα πληρωμών (μη μισθωτοί συνταξιούχοι) θα είναι διαθέσιμο από το απόγευμα της Τετάρτης (25/2).