Συνάντηση Τσίπρα με το ΔΣ της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών

Τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική Ναυτιλία συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας με το ΔΣ της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών

Ο Αλ. Τσίπρας ©Eurokinissi

Τα σύγχρονα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική Ναυτιλία καθώς και οι προοπτικές της αποτέλεσαν το βασικό θέμα της σημερινής συνάντησης που είχε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών. Παρών στην συνάντηση ήταν ο Νεκτάριος Σαντορινιός, αρμόδιος Τομεάρχης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ για την Ναυτιλία και την Νησιωτική Πολιτική.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη αναβάθμισης της Ναυτικής Εκπαίδευσης καθώς και στην προσέλκυση νέων πλοίων στην ελληνική Σημαία.