Σκέρτσος: Η Ελλάδα αλλάζει και γίνεται πιο δίκαιη στους πολίτες

«Ένα ακόμη από τα "επαναστατικά αυτονόητα" από σήμερα σε λειτουργία» είπε ο Άκης Σκέρτσος για την 24ωρη λειτουργία του Μετρό

Ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος © ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στην 24ωρη λειτουργία του Μετρό κάθε Σάββατο, η οποία ξεκινά από σήμερα αναφέρθηκε ,με ανάρτησή του στο Facebook, Άκης Σκέρτσος, τονίζοντας ότι «η Ελλάδα αλλάζει».

Όπως είπε ο υπουργός Επικρατείας,  πρόκειται για «ένα ακόμη από τα «επαναστατικά αυτονόητα» που θα έπρεπε να έχουν εφαρμοστεί εδώ και δεκαετίες», ενώ υπογράμμισε ότι «στόχος της 24ωρης λειτουργίας των ΜΜΜ κάθε Σάββατο είναι η ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη και σίγουρα πιο οικονομική μετακίνηση των νέων ειδικά ανθρώπων κατά τη βραδινή τους σαββατιάτικη έξοδο».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άκη Σκέρτσου

«Ένα ακόμη από τα «επαναστατικά αυτονόητα» που θα έπρεπε να έχουν εφαρμοστεί εδώ και δεκαετίες και στη χώρα μας, από σήμερα σε μόνιμη λειτουργία.

Στόχος της 24ωρης λειτουργίας των ΜΜΜ κάθε Σάββατο είναι η ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη και σίγουρα πιο οικονομική μετακίνηση των νέων ειδικά ανθρώπων κατά τη βραδινή τους σαββατιάτικη έξοδο.

Η Ελλάδα αλλάζει και γίνεται μέρα με τη μέρα μια πιο δίκαιη και φιλική στους πολίτες της χώρας.

Αυτός είναι ο πολιτισμός της καθημερινότητας που όλοι αξίζουμε».