Για τετραψήφιο αριθμό νέων αστυνομικών που θα επανδρώσουν τα αστυνομικά τμήματα της Αττικής, έκανε λόγο ο Τάκης Θεοδωρικάκος .
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε ακόμη 100 περιπολικά, πλήρως επανδρωμένα που θα κυκλοφορούν τις νύχτες στην Αθήνα, για την ασφάλεια των πολιτών, απο τις επόμενες ημέρες κατά την επίσκεψη του στο ΑΤ Καλλιθέας.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «από την 1η Νοεμβρίου έχουμε την δυνατότητα και γίνεται πράξη, να αυξήσουμε κατά 100 τα στελεχωμένα περιπολικά τις βραδινές ώρες, 00:00-06:00, που θα περιπολούν στους δρόμους της Αττικής».
«Η Πολιτεία ξεκινά πρόσθετη στελέχωση με 1.026 άνδρες και γυναίκες στα Αστυνομικά Τμήματα της Αττικής, για να ενισχυθεί το αίτημα ασφάλειας, παντού και για όλους», υπογράμμισε ο κ. Θεοδωρικάκος.