ΠΑΣΟΚ: Ούτε σήμερα αποκαλύφθηκε η λίστα των 2.000 προϊόντων – Γιατί τέτοια εχεμύθεια;

Σε νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης προέβη το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας ότι δεν αποκάλυψε ούτε σήμερα τη λίστα των προϊόντων με τις σταθερές τιμές

ΠΑΣΟΚ ©ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI

Σε νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης προέβη με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας ότι «Και σήμερα η κυβέρνηση δεν αποκάλυψε τον κατάλογο των 2.000 προϊόντων, που διαφήμισε ότι θα κρατηθούν σε σταθερές τιμές. Γιατί τέτοια “εχεμύθεια”;», σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ σε σχετική του ανακοίνωση τη Δευτέρα (6/7).

«Μήπως γιατί και αυτή η “συμφωνία κυρίων” προεξοφλείται ότι θα έχει την τύχη των αλλεπάλληλων καλαθιών ή της προηγούμενης συμφωνίας που κατέληξε να κρατά σταθερές τις τιμές για καβουροδαγκάνες και μανταλάκια;», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

«Τα υπόλοιπα στη Βουλή την Παρασκευή όπου ο Νίκος Ανδρουλάκης θα παρουσιάσει τα πεπραγμένα της κυβέρνησης και το μέγεθος της αποτυχίας των πολιτικών της» ολοκληρώνει την παρέμβασή του το ΠΑΣΟΚ.