Βουλή: Δευτερολογίες πολιτικών αρχηγών και ονομαστική ψηφοφορία

Ξεκίνησε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση επί των Προγραμματικών Δηλώσεων της κυβέρνησης. Ολοκληρώνεται το βράδυ με ονομαστική ψηφοφορία

Κυριάκος Μητσοτάκης © EUROKINISSI

Άρχισε στην Ολομέλεια της Βουλής με ομιλίες βουλευτών, η συζήτηση επί των Προγραμματικών Δηλώσεων της κυβέρνησης. Στο βήμα ανέβηκε πρώτος από τη κυβέρνηση, ο νέος υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης ενώ σήμερα θα μιλήσουν μεταξύ άλλων και οι υπουργοί, Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας και Επικρατείας Μάκης Βορίδης.

Στο βήμα της Βουλής ανέβηκε πρώτος ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Στο βήμα της Βουλής ανέβηκε πρώτος ο Κυριάκος Πιερρακάκης ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Το πολιτικό ενδιαφέρον σήμερα, τελευταία μέρα της τριήμερης συζήτησης, εστιάζεται στις δευτερολογίες τόσο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και των πολιτικών αρχηγών της Αντιπολίτευσης αλλά και του νέου υπουργού Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη.

Την αυλαία αναμένεται να κλείσει ο πρωθυπουργός αργά το απόγευμα και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η ονομαστική φανερή ψηφοφορία, η οποία είθισται να χαρακτηρίζεται και ως ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.