Δημητριάδης: Οριστικό τέλος στα ευφάνταστα κατασκευάσματα

Η ανάρτηση του πρώην γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, με αφορμή το πόρισμα του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές

Γρηγόρης Δημητριάδης ©Eurokinissi

Στο πόρισμα του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές, αναφέρεται, με ανάρτησή του, ο Γρηγόρης Δημητριάδης. Όπως επισημαίνει ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού, «πάντα σεβόμουν και σέβομαι το έργο της Δικαιοσύνης. Άλλωστε, αυτό ορκίστηκα να υπηρετώ και στην επαγγελματική μου διαδρομή.

Τα τρία χρόνια και ένα μήνα που βρέθηκα στη θέση του Γ.Γ. του πρωθυπουργού, υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις τα συμφέροντα της Πατρίδας και των πολιτών.

Από την πρώτη στιγμή, ανέλαβα άμεσα και με ειλικρίνεια την πολιτική ευθύνη, σεβόμενος τις δημοκρατικές ευαισθησίες των Ελλήνων.

Αλλά και για να προστατέψω την Πατρίδα, την Κυβέρνηση και την Παράταξη. Μέσα σε ένα κλίμα τοξικότητας, διάλεξα τον δύσκολο δρόμο και σιώπησα, παρότι ουδέποτε υπήρξα εμπλεκόμενος.

Η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης θέτει οριστικό τέλος σε κάθε εικασία και λοιπά ευφάνταστα κατασκευάσματα».

Διαβάστε επίσης

Aegean: Ακυρώνει όλες τις πτήσεις της από και προς Βηρυτό

Η συμφωνία 38,5 εκατ. της ΕΥΔΑΠ με τη Φυσικό Αέριο, τα σχέδια της Ten Brinke, η διαφθορά μέσα στην ΕΤΑΔ και οι αιχμές του Τριανταφυλλόπουλου της Hellenic Hydrogen

Επέκταση των επιδοτήσεων ρεύματος ζητούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις