Η αιχμηρή ανακοίνωση Μαρινάκη για Βελόπουλο

«Πρακτικές προγραφών και απειλών σε βάρος δημοσιογράφων και δημοσκόπων ανήκουν σ' ένα φαύλο παρελθόν» δήλωσε ο Μαρινάκης

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλάει κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών@ ΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Αιχμές κατά του Κυριάκου Βελόπουλου για τα όσα ανέφερε σε ανάρτησή του στα social media, άφησε ο Παύλος Μαρινάκης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι «ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος με ανάρτησή του, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας είπε ότι, όταν κυβερνήσει το κόμμα του, όποιος διαφωνεί, θα φυλακίζεται, με αφορμή τα αποτελέσματα μιας δημοσκόπησης που δεν του άρεσαν».

Και πρόσθεσε: «Πρακτικές προγραφών και απειλών σε βάρος δημοσιογράφων, δικαστών και δημοσκόπων ανήκουν σ’ έναν φαύλο παρελθόν που πρέπει να αφήσουμε πίσω μας».

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Βελόπουλος εξαπέλυσε επίθεση σε συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας για δημοσκόπηση που παρουσίασε και η οποία έδινε χαμηλά ποσοστά στην Ελληνική Λύση.

Διαβάστε επίσης

Η Γαλλία στο μικροσκόπιο των οίκων, ρίσκο ακυβερνησίας

ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Πλατφόρμα για την ανάπτυξη της Masdar στην Ευρώπη

ΔΕΣΦΑ: Πώς θα έρθουν περισσότερα αραβικά φορτία LNG στην Ελλάδα