ΣΥΡΙΖΑ: Ανακύκλωση προσώπων και διευθέτηση εσωκομματικών ισορροπιών

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος κάνει λόγο για διευθέτηση εσωκομματικών ισορροπιών, σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό

Γιώργος Καραμέρος, ΣΥΡΙΖΑ © Eurokinissi / Γιώργος Κονταρίνης

«Η κλεψύδρα της ΝΔ άδειασε», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος σχολιάζοντας τον κυβερνητικό ανασχηματισμό. Ο κ. Καραμέρος κάνει λόγο για ανακύκλωση προσώπων και διευθέτηση εσωκομματικών ισορροπιών, ενώ υποστηρίζει ότι η ο πρωθυπουργός δεν πήρε το μήνυμα για αλλαγή πολιτικής.

«Αυτός ο ανασχηματισμός είναι προσβλητικός για την ελληνική κοινωνία. Ο πρωθυπουργός δεν κατάλαβε τι έχει συμβεί. Δεν πήρε το μήνυμα.

Εδώ δεν μιλάμε καν για ανακύκλωση προσώπων, πολλώ δε μάλλον για αλλαγή πολιτικής.

Όπως και στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας έτσι και σήμερα, η μόνη του έγνοια είναι η διευθέτηση εσωκομματικών ισορροπιών και τίποτα άλλο.

Οι άνθρωποι του Μαξίμου και τα κομβικά πρόσωπα παραμένουν στη θέση τους σε ένα βαρύ και αναποτελεσματικό Συμβούλιο 60 υπουργών.

Η κλεψύδρα της ΝΔ άδειασε».