Μητσοτάκης για Τέμπη: Όλοι κατανοούν πια τι πήγε να συμβεί

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθετήθηκε για το περιεχόμενο του πορίσματος του ΕΜΠ, σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών

Κυριάκος Μητσοτάκης © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Ερώτηση για το περιεχόμενο του πορίσματος του ΕΜΠ, σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών, δέχθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στο 6ο Συνέδριο ygeiamou, και απάντησε: «Αποδεικνύεται πως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην ώρα τους στη Βουλή, τον τελικό λόγο για όλα έχει η Δικαιοσύνη. Όλοι οι καλόπιστοι πολίτες κατανοούν πια τι πήγε να συμβεί».

Ο πρωθυπουργός ερωτήθηκε επίσης για το πώς θα απαντήσει η κυβέρνηση στο διαφαινόμενο αίτημα για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για πιθανές ευθύνες του πρώην υπουργού Υποδομών Κώστα Καραμανλή και αρκέστηκε να πει: «ουδέν σχόλιο».