Παρουσίαση στο Μέγαρο Μαξίμου από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αναμένεται να γίνει στις 12 το μεσημέρι για την ενθάρρυνση των εμβολιασμών, κατά την οποία αναμένεται να ανακοινωθούν κίνητρα και προνόμια για τους πλήρως εμβολιασμένους.
Στην παρουσίαση θα μετέχουν η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος.
Στις 19.30 ο πρωθυπουργός θα παρευρεθεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση με θέμα: «Κάνουμε Πράξη το Όνειρο» για την Παρουσίαση του Νέου Αναβαθμισμένου Σχολείου.