Την τιμολογιακή της πολιτική αναπροσαρμόζει η Vodafone, προχωρώντας σε αύξηση στις τιμές των παγίων, των προγραμμάτων, αλλά και στο πακέτο συνδρομητικής τηλεόρασης Vodafone TV.
Αναλυτικά, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, από την 1η Απριλίου θα τεθούν σε εφαρμογή μεταβολές στα προγράμματα Vodafone Home Telephony για ιδιώτες και επαγγελματίες. Ειδικότερα, η εταιρεία προχωράει σε αύξηση του παγίου κατά 5,52€ στα εξής προγράμματα: Vodafone Home telephony basic 1/2/3, Σταθερά 330 Ελλάδα & Εξωτερικό, Προπληρωμένος χρόνος 500, Vodafone Home telephony για το εξοχικό. Σημειώνεται ότι οι μεταβολές θα εφαρμοστούν μετά τη λήξη του ορισμένου χρόνου της σύμβασης για συνδρομητές εντός δέσμευσης.
Παράλληλα, από την 1η Απριλίου η χρέωση του πρόσθετου πακέτου Internet4Sharing μεταβάλλεται από 5,04 €/μήνα σε 6,50 €/μήνα. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι τροποποιήσεις ισχύουν για νέες και υφιστάμενες συνδέσεις για ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου στα προγράμματα Vodafone RED και Vodafone RED Unlimited καθώς και για νέες και υφιστάμενες συνδέσεις σε όλα τα προγράμματα συμβολαίου για επαγγελματίες συνδρομητές.
Επίσης, η εταιρεία έχει θέσει τέλος ενεργοποίησης 40 ευρώ στα προγράμματα Vodafone Wireless 4G και 5G για κάθε νέα σύνδεση.
Vodafone: Τι αλλάζει στο πακέτο συνδρομητικής τηλεόρασης
Τέλος, από 17/03/2026, η τιμή του πακέτου Vodafone TV Start χωρίς αποκωδικοποιητή για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές θα διαμορφωθεί από 6,30 €/μήνα σε 9,90 €/μήνα. Η ημερομηνία εφαρμογής της νέας τιμής θα είναι για κάθε συνδρομητή η ημερομηνία ενεργοποίησης/ανανέωσης του πακέτου Vodafone TV Start μετά την 17/03/2026.