Κύθηρα: Λιποθύμησε o δήμαρχος, εν μέσω συντονισμού για τη φωτιά

Λιποθύμησε ο δήμαρχος Κυθήρων κατά τη διάρκεια του επιχειρησιακού συντονισμού για τη μεγάλη φωτιά στα Κύθηρα

Ο Δήμαρχος Κυθήρων Ευστράτιος Ζαρχαλάκης ©Facebook

Αναστάτωση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια του επιχειρησιακού συντονισμού για τη μεγάλη φωτιά στα Κύθηρα, όταν ο δήμαρχος του νησιού, Ευστράτιος Ζαρχαλάκης, υπέστη το βράδυ του Σαββάτου λιποθυμικό επεισόδιο. Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του, την ώρα που βρισκόταν στο ΕΣΚΕΔΙΚ, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Πυροσβεστικής, αισθάνθηκε έντονη σκοτοδίνη και κατέρρευσε.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα τηλέφωνα και τα μηνύματά σας, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τα απαντήσω», ανέφερε στην ανάρτησή του, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και προς όλους όσοι βρέθηκαν στο πλευρό του την ώρα του επεισοδίου.

«Επί του παρόντος, αυτά», καταλήγει στην ανάρτησή του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του δημάρχου Κυθήρων:

«Σας ευχαριστώ όλους για τα τηλέφωνα και τα μηνύματά σας αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τα απαντήσω. Χθες το βράδυ, ευρισκόμενος στο ΕΣΚΕΔΙΚ για το συντονισμό κατάσβεσης της φωτιάς στα Κύθηρα (καθώς ήμουν στην Αθήνα εν γνώσει της Πολιτικής Προστασίας), παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του ΠΣ, αισθάνθηκα μια σκοτοδίνη και κατέρρευσα. Με κράτησε ακαριαία ο Υφυπουργός Κώστας Κατσαφαδος που ήταν ακριβώς δίπλα μου, αλλιώς θα είχα χτυπήσει σοβαρά το κεφάλι μου. Αμέσως διακομίσθηκα στον Ευαγγελισμό με το ΕΚΑΒ για σειρά εξετάσεων όπου και παραμένω στην καρδιολογική κλινική. Ευχαριστώ θερμά όλο το προσωπικό του νοσοκομείου και όσους ήταν παρόντες κατά το επεισόδιο στο ΕΣΚΕΔΙΚ. Επί του παρόντος αυτά».

googlenews
Ακολουθήστε το Powergame.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη οικονομική ενημέρωση!