Ομαλά διεξάγεται πλέον η κίνηση στο δίκτυο του Προαστιακού Αθηνών, μετά από την επιτυχή αντιμετώπιση του τεχνικού προβλήματος που είχε παρουσιαστεί στην υποδομή.
Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Hellenic Train, κατόπιν επίσημης ενημέρωσης από τον Διαχειριστή Υποδομής (ΟΣΕ), η βλάβη στο ύψος της Δουκίσσης Πλακεντίας αποκαταστάθηκε πλήρως στις 19:45.
Καθώς το τεχνικό ζήτημα έχει επιλυθεί, οι έντονες καθυστερήσεις που ταλαιπώρησαν το επιβατικό κοινό υποχωρούν. Τα δρομολόγια όλων των γραμμών αναμένεται να επανέλθουν σταδιακά στον προγραμματισμένο τους χρόνο.
Η εταιρεία ευχαριστεί θερμά τους επιβάτες για την υπομονή και την κατανόηση που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της αναμονής, καθώς και για τη συνεργασία τους μέχρι την πλήρη εξομάλυνση της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας.
