Η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ εκδίδει κοινό ομολογιακό δάνειο 8 εκατ. ευρώ

Η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ γνωστοποίησε την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους οκτώ εκατ. ευρώ, το οποίο καλύπτει η CrediaBank

Οι εγκαταστάσεις της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ © elvalhalcor.com

Κοινό ομολογιακό δάνειο ύψους οκτώ εκατ. ευρώ εκδίδει η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία υπέγραψε με την CrediaBank.

Όπως γνωστοποιεί η εταιρεία, σκοπός του δανείου είναι η εξόφληση υφιστάμενου ομολογιακού δανείου.

Η ανακοίνωση της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ

Η «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ανακοινώνει, σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014 και το άρθρο 2 παρ. 2 περίπτ. (ιγ) της υπ’ αριθμ. 3/347/12.7.2005 Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, την υπογραφή κοινού ομολογιακού δανείου, συνολικού ύψους οκτώ εκατομμυρίων ευρώ (€8.000.000) με την «CrediaBank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία».

Σκοπός του δανείου είναι η εξόφληση υφιστάμενου Ομολογιακού Δανείου, το οποίο έχει εκδώσει η Εταιρεία και έχει καλύψει η ανωτέρω Τράπεζα, τρέχοντος υπολοίπου ποσού δύο εκατομμυρίων ευρώ (€2.000.000), καθώς και η χρηματοδότηση κεφαλαίου κίνησης μονιμότερου χαρακτήρα. Το δάνειο είναι διάρκειας πέντε (5) ετών και εκδίδεται στο πλαίσιο του Ν. 4548/2018.