ΑΑΔΕ: Συνελήφθη ελεγχόμενος για λαθρεμπόριο, μετά από απειλή σε ελεγκτές ότι θα στείλει μπράβους

Απείλησε ελεγκτές ότι αν δεν απελευθερώσουν τον τραπεζικό του λογαριασμό θα στείλει «γνωστή συμμορία» της Καβάλας για «συμμόρφωση»

Τα γραφεία της ΑΑΔΕ © InTime

Απύθμενο θράσος είχε ελεγχόμενος της ΑΑΔΕ από την Θάσο, ο οποίος είχε εντοπιστεί να εμπλέκεται σε λαθρεμπόριο προϊόντων.

Εξαιτίας αυτού, η ΑΑΔΕ προχώρησε σε δέσμευση του τραπεζικού του λογαριασμού.

Μόλις ο ίδιος διαπίστωσε ότι τα χρήματα είναι δεσμευμένα, πήρε τηλέφωνο τους ελεγκτές του Τελωνείου Καβάλας, που είχαν κάνει τον σχετικό έλεγχο για λαθρεμπορία, και τους απείλησε ότι, αν δεν απελευθερώσουν τα χρήματα, θα στείλει «γνωστή συμμορία» της Καβάλας για «συμμόρφωση»: «Θα στείλω τα γνωστά πρωτοπαλήκαρα και θα ψάχνετε να βρείτε σπίτι».

Οι ελεγκτές κατήγγειλαν το γεγονός στην Αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Στη συνέχεια, αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε σχετική δικάσιμος.