Tέλος χρόνου για τους δικαιούχους του προγράμματος του Κοινωνικού Τουρισμού της ΔΥΠΑ, που έγιναν δεκτοί και δεκτές την περίοδο 2024-2025, αφού αύριο 30 Ιουνίου λήγει η προθεσμία για τη χρήση της επιταγής. Σε περίπτωση που οι δικαιούχοι δεν κάνουν χρήση του συνόλου των επιταγών αποκλείονται από τη συμμετοχή στο πρόγραμμα των δύο επομένων περιόδων.
Οι δικαιούχοι μπορούν να πραγματοποιήσουν από μία έως έξι διανυκτερεύσεις. Στις νήσους Μυτιλήνη, Χίο, Λέρο, Κω, καθώς και στον νομό Έβρου μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 10 διανυκτερεύσεις, στη Νήσο Σάμο και στους Δήμους Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου- Λίμνης – Αγ. Άννας του νομού Ευβοίας μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 12 διανυκτερεύσεις.
Εκτός από τη διαμονή σε καταλύματα επιδοτούνται και ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Η συμμετοχή των δικαιούχων-ωφελουμένων ανέρχεται σε 25%, ενώ για ΑμεΑ τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια διατίθενται δωρεάν.