Νίκαια: Πώς έγινε το τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη

Το αυτοκίνητο στη Νίκαια βρισκόταν παρκαρισμένο έξω από σούπερ μάρκετ. Τρεις τραυματίες από το τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη

Αυτοκίνητο έπεσε σε σούπερ μάρκετ στη Νίκαια © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ΙΧ έπεσε πάνω σε σούπερ μάρκετ στην Πέτρου Ράλλη. Το τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα προς Κερατσίνι, στην περιοχή της Νίκαιας, όπου όχημα βγήκε εκτός πορείας και προσέκρουσε στην πρόσοψη του καταστήματος.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν 3 άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με 2 ασθενοφόρα, τα οποία έσπευσαν στο σημείο σε διάστημα λίγων λεπτών από την ώρα που δέχθηκαν την κλήση. Οι δύο εκ των τραυματιών είναι παιδιά -με το ένα να έχει τραυματιστεί σοβαρά, με κακώσεις στην κοιλιακή χώρα και τον θώρακα- ενώ αμφότερα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων Η τρίτη τραυματίας ήταν μία εργαζόμενη, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Λαϊκό με ελαφρές ορθοπεδικές κακώσεις.

roxaio-Nikaia02.j

Η είσοδος του σούπερ μάρκετ © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

«Το αυτοκίνητο βρισκόταν παρκαρισμένο έξω και μπήκε μέσα -με όση ταχύτητα μπορούσε να αναπτύξει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο- χτύπησε όλη την πόρτα» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού. Ακολουθεί βίντεο με τις πρώτες εικόνες από το τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη με το αυτοκίνητο που μπήκε σε σούπερ μάρκετ.