Final Four Euroleague: Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός, αναμένει Ολυμπιακό η Φενέρ

Στον τελικό του Final Four της Euroleague η Φενέρ, αποκλεισμός για τον Παναθηναϊκό. Οι Τούρκοι αναμένουν τον νικητή του Ολυμπιακός-Μονακό

Φενερμπαχτσέ-Παναθηναϊκός © ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Final Four της Euroleague στο Αμπού Ντάμπι, για να υπερασπιστεί το στέμμα του, αφού η Φενερμπαχτσέ επικράτησε με 82-76.

Οι περσινοί πρωταθλητές Ευρώπης έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό, ενώ από τα μέσα του 4ου δεκαλέπτου στερήθηκαν και τον Κέντρικ Ναν, ο οποίος αποβλήθηκε με 5 φάουλ.

Στην επιστροφή του Ματίας Λεσόρ στην ενεργό δράση ύστερα από 155 ημέρες, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να φέρει τα πάνω κάτω σ’ ένα ματς όπου η τουρκική ομάδα είχε σταθερά το προβάδισμα από την αρχή έως και το τέλος, με όπλο την καλή άμυνα, αλλά και το μακρινό σουτ. Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τη Φενερμπαχτσέ ο Ντέβον Χολ (18π.) και ο Έρικ ΜακΚόλουμ (13π.).

Από την άλλη, ο Τσέντι Οσμάν έκανε μεγάλη εμφάνιση με 22 πόντους, αλλά δεν ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη η ομάδα του. Στους 19 και ο Κέντρικ Ναν, που όμως έκανε κρίσιμα λάθη και έχασε πολλά σουτ, ενώ αποκορύφωμα ήταν η αποβολή του.

Τα δεκάλεπτα: 22-14, 36-31, 55-48, 82-76.