Σκέρτσος: Ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει με τις λέξεις και κάνει το άσπρο μαύρο

Εξακολουθεί και φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης ανέφερε ο Άκης Σκέρτσος - Νέα πυρά κατά ΣΥΡΙΖΑ

Άκης Σκέρτσος © Eurokinissi / ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει με τις λέξεις και κάνει το άσπρο μαύρο. Ως συνήθως», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος.

Και επισημαίνει: «Δεν μας ενδιαφέρει ποιο κόμμα ψηφίζεται στη Ροδόπη. Αρκεί να μην εκπροσωπεί την “τουρκική” μειονότητα. Αυτή είναι η κόκκινη γραμμή κι ο ΣΥΡΙΖΑ την πάτησε. Είναι εθνικό ζήτημα οι εκπρόσωποί μας στη Βουλή να μην είναι ενεργούμενα του τουρκικού προξενείου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αγνόησε προειδοποιήσεις και πληροφορίες που επίσημα του μεταφέρθηκαν ΠΡΙΝ τις εκλογές και συνεχίζει να παίζει με τη φωτιά. Ανακατεύοντας και δυσφημώντας από την Ντόρα Μπακογιάννη μέχρι και την ΕΥΠ που έχει κρίσιμο και διαχρονικό ρόλο στα μειονοτικά ζητήματα εδώ και δεκαετίες.

Αντί να πετάει, λοιπόν, την μπάλα στην εξέδρα, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι δύο υποψήφιοί του πρέπει να απαντήσουν σε ένα και μόνο ερώτημα: εκπροσωπούν και διεκδικούν την ψήφο της μουσουλμανικής ή της «τουρκικής» μειονότητας;

Θέλουμε μια απλή, ξεκάθαρη απάντηση από τους δύο υποψήφιους», καταλήγει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

googlenews
Ακολουθήστε το Powergame.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη οικονομική ενημέρωση!