UEFA: Σε ποιους φιλάθλους επιστρέφει 4 εκατ. ευρώ

Η UEFA επιστρέφει 4 εκατ. ευρώ σε φιλάθλους της Λίβερπουλ για τον επεισοδιακό τελικό του Champions League το 2022 στο Παρίσι

Οι εγκαταστάσεις της UEFA © EPA/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Το πρωί της Πέμπτης η UEFA θα ξεκινήσει τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων προς φιλάθλους της Λίβερπουλ που είχαν αγοράσει εισιτήρια και είτε δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν καθόλου τον περσινό, «επεισοδιακό» τελικό του Champions League στο Παρίσι, είτε μπήκαν στο γήπεδο με μεγάλη καθυστέρηση.

Μετά το αποτέλεσμα της έρευνας μίας ανεξάρτητης αρχής, που επιβεβαίωσε πως λόγω κακών χειρισμών της αστυνομίας και των υπευθύνων του αγώνα, δεν κατέστη δυνατό σε χιλιάδες φίλους των «reds» να μπουν εγκαίρως στο «Stade de France» για τον τελικό, η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία καλείται να επιστρέψει στους φιλάθλους το αντίτιμο των εισιτηρίων συν τα ταχυδρομικά τέλη.

Η UEFA εξέδωσε 19.618 εισιτήρια για τις ανάγκες των φίλων της Λίβερπουλ, αξίας από 70 έως 690 ευρώ.