Σε τροχιά υλοποίησης του στρατηγικού της σχεδιασμού προχωρά η Alter Ego Media, καθώς ανακοίνωσε έκτακτη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έως 325.000 ευρώ.
Η ΑΜΚ θα πραγματοποιηθεί με την έκδοση έως 325.000 νέων κοινών μετοχών, ονομαστικής αξίας 1,00 ευρώ, μέσω προαιρετικού προγράμματος επανεπένδυσης μερίσματος.
Παράλληλα, η Τακτική Γενική Συνέλευση ενέκρινε τη διανομή μικτού μερίσματος 0,03 ευρώ ανά μετοχή (συνολικά 1.754.776,26 ευρώ) για τη χρήση 2025. Οι μέτοχοι μπορούν να επιλέξουν, από 1 έως 14 Ιουλίου 2026, την επανεπένδυση του καθαρού ποσού (€0,0285 ανά μετοχή) με έκπτωση 3% στην τιμή διάθεσης, αντί της είσπραξης μετρητών.
Η καταβολή του μερίσματος θα ξεκινήσει στις 27 Ιουλίου 2026.
Η ανακοίνωση της Alter Ego Media για το μέρισμα και την ΑΜΚ
Η εταιρεία ALTER EGO MEDIA Α.Ε. (η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας της 12ης Ιουνίου 2026 (η «Γενική Συνέλευση») ενέκρινε τη διανομή συνολικού ποσού €1.754.776,26 από τα καθαρά κέρδη της εταιρικής χρήσης 2025 (01.01.2025 – 31.12.2025), το οποίο αντιστοιχεί σε μικτό ποσό ανά μετοχή €0,03, προσαυξημένο αναλογικά κατά το ποσό που θα αντιστοιχεί στις ίδιες μετοχές που θα κατέχει η Εταιρεία κατά την ημερομηνία αποκοπής (cut-off date), ήτοι την 29.06.2026. Το παραπάνω προς διανομή ποσό υπόκειται σε παρακράτηση φόρου 5% (με την εξαίρεση ή διαφοροποίηση του συντελεστή παρακράτησης για τους μετόχους που υπόκεινται σε ειδικές διατάξεις).
Περαιτέρω, η Γενική Συνέλευση ενημερώθηκε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο προτίθεται να ασκήσει τις εξουσίες που του έχουν χορηγηθεί στο πλαίσιο του εγκεκριμένου από την προηγούμενη Τακτική Γενική Συνέλευση (17.06.2025) Προγράμματος Επανεπένδυσης Μερίσματος σε μετοχές («Πρόγραμμα») προκειμένου να χορηγηθεί η δυνατότητα στους μετόχους να επιλέξουν την επανεπένδυση μέρους ή και του συνόλου του ποσού του προς διανομή μερίσματος, σε μετοχές της Εταιρείας, και σύμφωνα με τους όρους του Προγράμματος.
Επιπλέον, σύμφωνα με τις αποφάσεις της από 17.06.2025 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας, χορηγήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο η εξουσία να αποφασίζει έκτακτες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου με βάση το άρθρο 24 παρ. 1(β) του Ν. 4548/2018, ισχύος πέντε ετών, η οποία (εξουσία) τυγχάνει εφαρμογής και για την εκτέλεση και υλοποίηση των γενικών όρων του Προγράμματος.
Δυνάμει των ανωτέρω εξουσιοδοτήσεων και σε εκτέλεση και εφαρμογή του Προγράμματος, τo Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, με την από 22.06.2026 απόφασή του, αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας μέχρι ποσού τριακοσίων είκοσι πέντε χιλιάδων ευρώ (€325.000) (η «Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου»), με την έκδοση μέχρι τριακοσίων είκοσι πέντε χιλιάδων (325.000) νέων κοινών, άυλων, ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών, ονομαστικής αξίας €1,00 εκάστη (οι «Νέες Μετοχές»), με δυνατότητα μερικής κάλυψης σύμφωνα με το άρθρο 28 του Ν. 4548/2018, μέσω επανεπένδυσης μέρους ή και του συνόλου του ποσού του προς διανομή μερίσματος της εταιρικής χρήσης 2025, ήτοι μικτού ποσού έως €1.754.776,26 (προ παρακράτησης φόρου 5%) από τους δικαιούχους του μερίσματος που θα επιλέξουν, κατά τη διακριτική τους ευχέρεια, την επανεπένδυση του παραπάνω ποσού σε ακέραιο αριθμό Νέων Μετοχών, αντί για μετρητά.
Η τιμή διάθεσης των Νέων Μετοχών θα ισούται με το μέσο όρο της χρηματιστηριακής σταθμισμένης βάσει όγκου τιμής της μετοχής (VWAP – Volume Weighted Average Price) των πρώτων τριών (3) ημερών διαπραγμάτευσης της περιόδου άσκησης του δικαιώματος επανεπένδυσης (δηλαδή από την 01.07.2026 έως και την 03.07.2026), μειωμένη κατά ποσοστό 3% (ποσοστό έκπτωσης) (εφεξής η «Τιμή Διάθεσης»). Σε περίπτωση κλασματικού ποσού, η Τιμή Διάθεσης των Nέων Mετοχών θα στρογγυλοποιείται στο αμέσως μεγαλύτερο δεύτερο δεκαδικό ψηφίο.
Πιο συγκεκριμένα, κάθε δικαιούχος μέτοχος θα δύναται να επανεπενδύσει σε Νέες Μετοχές, εν όλω ή εν μέρει, μέχρι καθαρό ποσό (μετά την αφαίρεση του 5% επί του συνολικού εγκεκριμένου μερίσματος που είτε αντιστοιχεί στο ποσοστό της παρακράτησης φόρου επί του διανεμητέου μερίσματος είτε θα καταβληθεί σε μετρητά στους μετόχους της Εταιρείας, σε περίπτωση που το μέρισμα δεν υπόκειται σε παρακράτηση φόρου) €0,0285 ανά μετοχή που κατέχει, ήτοι συνολικά μέχρι ποσό που ισούται με το γινόμενο του αριθμού μετοχών που κατέχει κατά την ημερομηνία προσδιορισμού των δικαιούχων του μερίσματος της χρήσης 2025 (δηλ. την 30.06.2026) επί €0,0285 (το «Ποσό Επανεπένδυσης»). Διευκρινίζεται ότι το ποσό του μερίσματος που αντιστοιχεί στις ίδιες μετοχές της Εταιρείας, θα προσαυξάνει αναλογικά το Ποσό Επανεπένδυσης των λοιπών μετόχων, σύμφωνα με το άρθρο 50 παρ. 1 περ. (β) του Νόμου 4548/2018.
Το δικαίωμα επιλογής, δηλαδή το δικαίωμα των μετόχων να επιλέξουν σχετικά με τον τρόπο λήψης του Ποσού Επανεπένδυσης είτε σε μετρητά ή/και υπό τη μορφή επανεπένδυσης του συνόλου ή μέρους του Ποσού Επανεπένδυσης σε Νέες Μετοχές, θα ασκείται εντός διαστήματος δεκατεσσάρων (14) ημερών, και θα ξεκινήσει την πρώτη εργάσιμη μέρα μετά την ημερομηνία προσδιορισμού των δικαιούχων του μερίσματος, ήτοι από 01.07.2026 έως και 14.07.2026.
Ο αριθμός των Νέων Μετοχών της Εταιρείας που θα δύναται να λάβει έκαστος δικαιούχος Μέτοχος θα προκύπτει από τη διαίρεση μεταξύ του συνολικού Ποσού Επανεπένδυσης που έκαστος μέτοχος θα δηλώσει ότι επιθυμεί να επανεπενδύσει μέσω της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου και της Τιμής Διάθεσης, με στρογγυλοποίηση στον αμέσως μικρότερο ακέραιο αριθμό, σε περίπτωση δεκαδικών ψηφίων. Τυχόν υπόλοιπο εκ του Ποσού Επανεπένδυσης, λόγω των στρογγυλοποιήσεων, θα καταβληθεί σε μετρητά την ημέρα καταβολής του μερίσματος, με έναρξη την 27.07.2026.
Μέτοχος της Εταιρείας που δεν διαθέτει το απαιτούμενο Ποσό Επανεπένδυσης για την απόκτηση τουλάχιστον μίας (1) Νέας Μετοχής της Εταιρείας, βάσει της Τιμής Διάθεσης, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα, και θα λαμβάνει το συνολικό Ποσό Επανεπένδυσης που δικαιούται αποκλειστικά σε μετρητά.
Το ποσό που αντιστοιχεί στις Νέες Μετοχές που θα εκδοθούν στην Τιμή Διάθεσης, θα καταβληθεί από τους μετόχους που θα επιλέξουν να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα προς την Εταιρεία, μέσω συμψηφισμού της απαίτησής τους επί του συνόλου ή μέρους του Ποσού Επανεπένδυσης (κατά την επιλογή εκάστου μετόχου), σύμφωνα με το άρθρο 20 παρ. 4 του Ν. 4548/2018.
Σε περίπτωση μερικής κάλυψης της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, οι μη αναληφθείσες Νέες Μετοχές δεν θα διατεθούν σε τρίτους, ούτε σε άλλους μετόχους της Εταιρείας, αλλά το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας θα αυξηθεί μέχρι το ποσό της κάλυψης, σύμφωνα με το άρθρο 28 του Ν. 4548/2018 και το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας θα αναπροσαρμόσει αντίστοιχα το άρθρο 5 του καταστατικού της Εταιρείας, προσδιορίζοντας το ποσό του κεφαλαίου που θα προκύψει από τη μερική κάλυψη της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου.
Δικαιούχοι του μερίσματος για την οικονομική χρήση 2025 και του δικαιώματος επανεπένδυσης του Ποσού Επανεπένδυσης, μέσω της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, θα είναι οι μέτοχοι της Εταιρείας που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων («Σ.Α.Τ.») την Τρίτη 30.06.2026 (record date). Από τη Δευτέρα 29.06.2026 (ημερομηνία αποκοπής / cut-off date), οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο χρηματιστήριο Euronext Athens χωρίς το δικαίωμα λήψης του μερίσματος της οικονομικής χρήσης 2025 και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα.
Η πληρωμή του μερίσματος στους δικαιούχους θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 27.07.2026, από την πληρώτρια τράπεζα «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.» ως ακολούθως:
1. Μέσω των Συμμετεχόντων των λογαριασμών αξιογράφων των επενδυτών στο Σ.Α.Τ. (Α.Ε.Π.Ε.Υ. ή Θεματοφυλακή Τράπεζας), σύμφωνα με τον ισχύοντα Κανονισμό Λειτουργίας της ΕΛ.Κ.Α.Τ. και τις σχετικές αποφάσεις της «EURONEXT SECURITIES ATHENS Α.Ε.».
2. Ειδικά στις περιπτώσεις πληρωμής μερίσματος σε κληρονόμους θανόντων δικαιούχων, των οποίων οι τίτλοι τηρούνται στον Ειδικό Λογαριασμό της Μερίδας τους στο Σ.Α.T., υπό το χειρισμό της «EURONEXT SECURITIES ATHENS Α.Ε.», η διαδικασία πληρωμής του μερίσματος θα διενεργείται μετά την ολοκλήρωση της νομιμοποίησης των κληρονόμων, μέσω του δικτύου καταστημάτων της «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.».
Από την 01.08.2027, η πληρωμή θα πραγματοποιείται μόνο από τα γραφεία της Εταιρείας στη διεύθυνση Λεωφόρος Συγγρού αριθ. 340, Καλλιθέα, Τ.Κ. 17673.
Ποσά που δεν θα εισπραχθούν μέσα σε πέντε (5) χρόνια παραγράφονται υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.
Η ανακοίνωση της Alter Ego Media για την ΑΜΚ
Η «ALTER EGO MEDIA Α.Ε» (η «Εταιρεία»), αναφορικά με την έκτακτη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας μέχρι ποσού τριακοσίων είκοσι πέντε χιλιάδων ευρώ (€325.000), με την έκδοση μέχρι τριακοσίων είκοσι πέντε χιλιάδων (325.000) νέων, κοινών, άυλων, ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών, ονομαστικής αξίας €1,00 εκάστη (οι «Νέες Μετοχές»), που συντελείται μέσω επανεπένδυσης του συνόλου ή μέρους του μερίσματος της εταιρικής χρήσης 2025, συνολικού ποσού €1.754.776,26 (προ παρακράτησης φόρου 5%) (η «Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου»), η οποία αποφασίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας στις 22 Ιουνίου 2026, δυνάμει της εξουσιοδότησης που του χορηγήθηκε κατά το άρθρο 24 παρ. 1 περ. β) του Ν. 4548/2018 από την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας της 17ης Ιουνίου 2025, στο πλαίσιο του προγράμματος επανεπένδυσης μερίσματος τριετούς διάρκειας (2025 – 2027) που εγκρίθηκε από την ως άνω Τακτική Γενική Συνέλευση («Πρόγραμμα»), πληροφορεί το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ. 4 σημείο (η) του Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1129, για τα ακόλουθα:
1. Μέσω της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, η Εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα στους μετόχους της να επιλέξουν την επανεπένδυση του συνόλου ή μέρους του αναλογούντος σε αυτούς ποσού μερίσματος για την οικονομική χρήση 2025 σε Νέες Μετοχές της Εταιρείας, κατά τη διακριτική τους ευχέρεια.
2. Κάθε δικαιούχος μέτοχος θα δύναται να επανεπενδύσει σε Νέες Μετοχές, εν όλω ή εν μέρει, μέχρι μικτό ποσό €0,03 ανά μετοχή που κατέχει κατά την ημερομηνία προσδιορισμού των δικαιούχων του μερίσματος (δηλ. την 30.06.2026) μειωμένο κατά 5% (που είτε αντιστοιχεί στο ποσοστό της παρακράτησης φόρου επί του διανεμητέου μερίσματος είτε θα καταβληθεί σε μετρητά στους μετόχους της Εταιρείας, σε περίπτωση που το μέρισμα δεν υπόκειται σε παρακράτηση φόρου), ήτοι συνολικά μέχρι ποσό που ισούται με το γινόμενο του αριθμού μετοχών που κατέχει κατά την 30.06.2026 επί €0,0285, (το «Ποσό Επανεπένδυσης»). Διευκρινίζεται ότι το ποσό του μερίσματος που αντιστοιχεί στις ίδιες μετοχές της Εταιρείας, θα προσαυξάνει τα μερίσματα των λοιπών μετόχων, σύμφωνα με το άρθρο 50 παρ. 1 περ. (β) του Νόμου 4548/2018..
3. Η συμμετοχή των μετόχων στο Πρόγραμμα θα είναι προαιρετική και το δικαίωμα των μετόχων να επιλέξουν σχετικά με τον τρόπο λήψης του διανεμόμενου μερίσματος είτε σε μετρητά ή/και υπό τη μορφή επανεπένδυσης του συνόλου ή μέρους του Ποσού Επανεπένδυσης σε Νέες Μετοχές (το «Δικαίωμα Επιλογής»), θα ασκείται εντός διαστήματος δεκατεσσάρων (14) ημερών, το οποίο θα ξεκινήσει την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την ημερομηνία προσδιορισμού των δικαιούχων του μερίσματος της χρήσης 2025, ήτοι από 01.07.2026 και θα διαρκέσει έως και 14.07.2026 (η «Περίοδος Επιλογής»).
4. Δικαιούχοι του Δικαιώματος Επιλογής είναι οι δικαιούχοι του μερίσματος για την οικονομική χρήση 2025, δηλαδή οι μέτοχοι της Εταιρείας που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων την Τρίτη 30.06.2026 (record date), ενώ από τη Δευτέρα 29.06.2026 οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα λήψης του μερίσματος για την εταιρική χρήση 2025 και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα (cut-off date).
5. Το Δικαίωμα Επιλογής θα ασκείται καθ’ όλη της διάρκεια της Περιόδου Επιλογής, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μέσω των Συμμετεχόντων των λογαριασμών αξιογράφων των επενδυτών (Α.Ε.Π.Ε.Υ. ή Θεματοφυλακή Τράπεζας). Η ακύρωση/τροποποίηση της επιλογής κατά τη διάρκεια της Περιόδου Επιλογής υπόκειται στην ειδική συμφωνία μεταξύ έκαστου μετόχου και του Συμμετέχοντα, μέσω του οποίου ασκείται το Δικαίωμα Επιλογής. Η επιλογή δεν θα μπορεί να ανακληθεί ή να μεταβληθεί μετά το τέλος της Περιόδου Επιλογής. Μέτοχοι που δεν θα υποβάλουν την επιλογή τους κατά τη διάρκεια της Περιόδου Επιλογής θα λάβουν το σύνολο του Ποσού Επανεπένδυσης σε μετρητά.
6. Οι Νέες Μετοχές θα διατεθούν με τιμή ίση με τον μέσο όρο της χρηματιστηριακής σταθμισμένης βάσει όγκου τιμής της μετοχής (VWAP – Volume Weighted Average Price) της Εταιρείας των τριών (3) πρώτων ημερών διαπραγμάτευσης της Περιόδου Επιλογής, δηλαδή από την 01.07.2026 έως και την 03.07.2026, μειωμένης κατά ποσοστό 3% (ποσοστό έκπτωσης), στρογγυλοποιημένο στο αμέσως μεγαλύτερο δεύτερο δεκαδικό ψηφίο («Τιμή Διάθεσης»).
7. Ο αριθμός των Νέων Μετοχών που θα δύναται να λάβει ο δικαιούχος μέτοχος θα προκύπτει από τη διαίρεση μεταξύ του συνολικού Ποσού Επανεπένδυσης που έκαστος μέτοχος θα δηλώσει ότι επιθυμεί να επανεπενδύσει μέσω της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου και της Τιμής Διάθεσης, με στρογγυλοποίηση στον αμέσως μικρότερο ακέραιο αριθμό, σε περίπτωση δεκαδικών ψηφίων. Τυχόν υπόλοιπο εκ του Ποσού Επανεπένδυσης, λόγω των στρογγυλοποιήσεων, θα καταβληθεί σε μετρητά την ημέρα καταβολής του μερίσματος. Μέτοχος της Εταιρείας που δεν διαθέτει επαρκές Ποσό Επανεπένδυσης για την απόκτηση τουλάχιστον μίας (1) Νέας Μετοχής, σύμφωνα με τον ανωτέρω υπολογισμό, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, και θα λαμβάνει το συνολικό Ποσό Επανεπένδυσης αποκλειστικά σε μετρητά.
8. Κλάσματα μετοχής δεν θα εκδοθούν και κατά συνέπεια η επανεπένδυση του Ποσού Επανεπένδυσης θα γίνει κατά ποσό που να οδηγεί σε ακέραιο αριθμό Νέων Μετοχών και το υπολειπόμενο ποσό του Ποσού Επανεπένδυσης κάθε μετόχου, που οδηγεί σε κλάσμα Νέας Μετοχής, θα καταβληθεί στον μέτοχο σε μετρητά κατά την ημέρα πληρωμής του μερίσματος.
9. Το ποσό που αντιστοιχεί στις Νέες Μετοχές που θα εκδοθούν στην Τιμή Διάθεσης θα καταβληθεί από τους μετόχους που θα επιλέξουν να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα, προς την Εταιρεία, μέσω συμψηφισμού της απαίτησής τους επί του συνόλου ή μέρους του Ποσού Επανεπένδυσης (κατά την επιλογή εκάστου μετόχου), σύμφωνα με το άρθρο 20 παρ. 4 του Ν. 4548/2018.
10. Σε περίπτωση μερικής κάλυψης της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, οι μη αναληφθείσες Νέες Μετοχές δεν θα διατεθούν σε τρίτους, ούτε σε άλλους μετόχους της Εταιρείας, αλλά το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας θα αυξηθεί μέχρι το ποσό της κάλυψης, σύμφωνα με το άρθρο 28 του Ν. 4548/2018 και το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας θα αναπροσαρμόσει αντίστοιχα το άρθρο 5 του καταστατικού της Εταιρείας, προσδιορίζοντας το ποσό του μετοχικού κεφαλαίου που θα προκύψει από τη μερική κάλυψη της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου.
11. Τα κεφάλαια που θα επανεπενδυθούν μέσω της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου θα χρησιμοποιηθούν από την Εταιρεία για την υλοποίηση του στρατηγικού της σχεδιασμού και για κεφάλαιο κίνησης.
12. Οι Νέες Μετοχές θα είναι κοινές, άυλες, ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές, με ονομαστική αξία ένα Ευρώ (€1,00) η καθεμία, και θα δικαιούνται να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε επόμενη καταβολή μερίσματος ή/και οποιαδήποτε διανομή, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και το Καταστατικό της Εταιρείας, εφόσον οι Νέες Μετοχές έχουν πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων που προσδιορίζονται μέσω του Συστήματος Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) που διαχειρίζεται η εταιρεία «EURONEXT SECURITIES ATHENS Α.Ε.», κατά την ημερομηνία αποκοπής του σχετικού δικαιώματος απόληψης. Η συνολική υπέρ το άρτιο αξία των Νέων Μετοχών θα πιστωθεί στο λογαριασμό «Διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο».
13. Οι Νέες Μετοχές δεν επιβαρύνονται με έξοδα συναλλαγών.
14. Οι Νέες Μετοχές αναμένεται να εισαχθούν προς διαπραγμάτευση κατά την ίδια ημερομηνία με την ημερομηνία πληρωμής του μερίσματος της οικονομικής χρήσης 2025, η οποία θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 27.07.2026.
Υπεύθυνοι για τη σύνταξη του παρόντος εντύπου παροχής πληροφοριών και την ακρίβεια του περιεχομένου του είναι οι κκ. Ιωάννης Βρέντζος, Διευθύνων Σύμβουλος, και Γιώργος Καραμανωλάκης, Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Επιχειρησιακών Λειτουργιών.
