ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου

Τον Φεβρουάριο η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου σημείωσε αύξηση 0,9% σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ. Η ολική χωρητικότητα μειώθηκε 2,2%

Εμπορικά πλοία © 123rf.com

Αύξηση 0,9% σημείωσε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου τον Φεβρουάριο εφέτος σε σύγκριση με την αντίστοιχη δύναμη του Φεβρουαρίου 2024, έναντι μείωσης 0,1% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του Φεβρουαρίου 2024 προς τον Φεβρουαρίου 2023, και πλέον αριθμεί 1.836 πλοία.

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, η ολική χωρητικότητα του ελληνικού εμπορικού στόλου (πλοία 100 κόρων και άνω) ανήλθε σε 35.617.513 κόρους και παρουσίασε μείωση 2,2% σε σύγκριση με την αντίστοιχη χωρητικότητα του Φεβρουαρίου 2024, έναντι μείωσης 4,5% που είχε σημειωθεί κατά την αντίστοιχη σύγκριση του Φεβρουαρίου έτους 2024 προς τον Φεβρουάριο του 2023.

googlenews
Ακολουθήστε το Powergame.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη οικονομική ενημέρωση!