Στις 11:00 η ορκωμοσία του Χρήστου Στυλιανίδη και Ευάγγελου Τουρνά

Η ορκωμοσία θα γίνει παρουσία της ΠτΔ. Ακολουθεί στις 12:30 η τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπ. Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον Χρήστο Στυλιανίδη ©EUROKINISSI

Ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη θα ορκιστούν σήμερα στις 11:00 στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Χρήστος Στυλιανίδης ως υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και ο Ευάγγελος Τουρνάς ως υφυπουργός στο ίδιο υπουργείο.

Θα ακολουθήσει στις 12:30 η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Υπενθυμίζεται ότι, ο κ. Στυλιανίδης είχε ανακοινωθεί στις 6 Σεπτεμβρίου, στην ηγεσία του νεοσυσταθέντος υπουργείου. Με την επιλογή του ολοκληρώθηκε ο ανασχηματισμός στον οποίο προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.