Βουλή: Στην Εξεταστική ο Ανδρουλάκης για τις παρακολουθήσεις

Στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις καταθέτει σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο Ν. Ανδρουλάκης, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ©Eurokinissi

Συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση των παρακολουθήσεων με την εξέταση του Νίκου Ανδρουλάκη.

Μάλιστα, η τοποθέτησή του, αναμένεται να είναι και η «τελευταία πράξη» των εργασιών της επιτροπής στην αναζήτηση των λόγων πίσω από την παρακολούθησή του.

Όπως αναφέροι οι πρώτες πληροφορίες, η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί. Κατά τη διάρκειά της ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να καταγγέλλει το γεγονός ότι η κυβερνητική πλειοψηφία δεν επέτρεψε σε κρίσιμους μάρτυρες να καταθέσουν στην Εξεταστική.

Ακόμη, εκτιμάται πως θα ζητήσει από τον πρωθυπουργό να άρει, ως πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ, το απόρρητο ώστε να γίνει γνωστός ο λόγος που τέθηκε υπό παρακολούθηση.