Νεκρό βρέφος στην Κυψέλη: Ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, τι ψάχνουν οι αρχές στις δυο νεαρές γυναίκες

Αίσθηση έχουν προκαλέσει και τα πρώτα ευρήματα από τις ιατρικές εξετάσεις των δύο 15χρονων αγοριών που υποδεικνύουν μόλυνση από αφροδίσιο νόσημα

Εντοπισμός σορού ενός νεκρού και κατεψυγμένου βρέφους σε βαλίτσα σε διαμέρισμα στη περιοχή της Κυψέλης στην Αθήνα © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Σοκαριστικά είναι τα πρώτα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας με επίκεντρο το νεκρό βρέφος που βρέθηκε κατεψυγμένο στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής έχει εντοπίσει σημάδια, κυρίως στην πλάτη του, που ενδεχομένως να σχετίζονται με τον θάνατό του. Οι ενδείξεις αυτές αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Τις τελικές, ωστόσο, απαντήσεις θα δώσει ιατροδικαστική εξέταση που αναμένεται το μεσημέρι.

Παράλληλα αίσθηση έχουν προκαλέσει στην ΕΛΑΣ τα πρώτα ευρήματα από τις ιατρικές εξετάσεις των δύο 15χρονων αγοριών που βρίσκονταν στο διαμέρισμα και υποδεικνύουν μόλυνση από αφροδίσιο νόσημα.

Κατά δήλωση του 43χρονου και της 38χρονης Γερμανίδας τα αγόρια αυτά είναι παιδιά τους, ισχυρισμός όμως που θα εξεταστεί αν επιβεβαιώνεται μέσω εξετάσεων DNA που θα τους γίνουν.

Αυτή την ώρα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, γίνεται έρευνα σε άλλο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας όπου πριν από ένα μήνα ζούσαν και πάλι όλοι μαζί.

Εντωμεταξύ όπως αποδεικνύεται η Γερμανίδα, η οποία κατά δήλωσή της είναι μητέρα του βρέφους, το οποίο πέθανε και εκείνη το έβαλε στην κατάψυξη, κατά τους ισχυρισμούς τους, υποστήριζε ότι είναι 28 ετών, ωστόσο είναι τελικά γενημένη το 1988, δηλαδή είναι 38 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι η φρικτή αποκάλυψη της σορού του βρέφους, το οποίο είχε καταψυχθεί, προέκυψε μετά από έναν τυχαίο έλεγχο μετά από μια καταγγελία για απλήρωτα ενοίκια.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης του Airbnb διαμερίσματος κάλεσε την ΕΛΑΣ καταγγέλοντας ότι οι ενοικιαστές του σπιτιού του χρωστάνε μισθώματα και ενδεχομένως κάνουν χρήση ναρκωτικών. Μάλιστα, καθώς ο ίδιος βρισκόταν κάτω από το διαμέρισμα, πέρα από την καταγγελία στην Ασφάλεια, ανέφερε το περιστατικό και σε διερχόμενη ομάδα ΔΙΑΣ. Ετσι, οι άνδρες της ΔΙΑΣ προχώρησαν σε επιτόπιο έλεγχο στο σπίτι.

Στο σπίτι βρίσκονταν έξι άτομα. Ενας 43χρονος, η 38χρονη Γερμανίδα σύζυγός του, η κόρη του 15 ετών, τα δύο αγόρια που κατά δήλωσή τους είναι παιδιά τους (του 43χρονου και της Γερμανίδας) και ένας 26χρονος Αφγανός, κατά δήλωσή του σύντροφος της 15χρονης η οποία είναι έγκυος.

Αμέσως συνελήφθησαν ο 43χρονος και ο Αφγανός γιατί βρέθηκαν επάνω τους ναρκωτικά, ενώ ο έλεγχος στο σπίτι συνεχίστηκε. Εξω από το διαμέρισμα βρέθηκαν δύο βαλίτσες, μία εκ των οποίων περιείχε σκεύος με το κατεψυγμένο βρέφος.

 

 

googlenews
Ακολουθήστε το Powergame.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη οικονομική ενημέρωση!