Πυρκαγιά στο Π. Φάληρο: Νεκρή ηλικιωμένη με τραύματα από μαχαίρι

Ανατροπή στην υπόθεση της πυρκαγιάς που σημειώθηκε νωρίτερα στο Παλαιό Φάληρο

Πυροσβεστική υπηρεσία στη Γαλλία, φωτογραφία αρχείου. EPA/MOHAMMED BADRA

Ανατροπή στην υπόθεση της πυρκαγιάς που σημειώθηκε νωρίτερα στο Παλαιό Φάληρο. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξετάζουν πλέον το ενδεχόμενο, ο γιος να ήταν αυτός που σκότωσε την άτυχη γυναίκα, καθως έχει ιστορικό ψυχιατρικών παθήσεων.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου στη διπλοκατοικία επί της οδού Σολωμού 53 ενώ για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Οι πυροσβέστες εντόπισαν νεκρή τη γυναίκα και στη συνέχεια απεγκλώβισαν τον γιο της, ο οποίος επίσης βρίσκονταν στο διαμέρισμα.

Κατά την έρευνα των Αρχών στο χώρο, εντοπίστηκε ένας σουγιάς και συνελήφθη ο γιος της, ενώ εξετάζεται αν ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ή τη φωτιά. Η γυναίκα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, με πληροφορίες να θέλουν τον 48χρονο να έχει μαχαιρώσει τη μητέρα του. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξετάζουν το ενδεχόμενο, ο γιος να ήταν αυτός που την σκότωσε, καθως έχει ιστορικό ψυχιατρικών παθήσεων.

Στη συνέχεια φαίνεται να έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα, ενώ ο ίδιος απεγκλωβίστηκε ελαφρά τραυματισμένος από τους άνδρες Πυροσβεστικής που επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς.