Συγκέντρωση πολιτών, στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ κατά της τρομοκρατικής βίας πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο με αφορμή τον θάνατο της Βάγιας Νέστορα.
Αρκετός κόσμος έχει συγκεντρωθεί από νωρίς από το νοσοκομείο, φορώντας λευκά μπλουζάκια με κεντρικό σύνθημα «Δεν σας φοβόμαστε». Στη συγκέντρωση βρίσκεται και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης
«Ενώνουμε τις φωνές μας απέναντι στην τρομοκρατία», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της ΝΔ ενώ στελέχη της παράταξης επισημαίνουν πως «Η σκέψη και οι προσευχές μας είναι κοντά στην οικογένεια Νέστορα».
Αναλυτικά σε ανακοίνωση της η ΝΔ αναφέρει: «Η επόμενη μέρα της τραγικής απώλειας της Βάγιας Νέστορα, μετά τη χθεσινή δολοφονική επίθεση στα σπίτια των τριών στελεχών μας στη Θεσσαλονίκη, βρίσκει όλους εμάς στη Νέα Δημοκρατία με αισθήματα βαθιάς οδύνης και ακλόνητης αποφασιστικότητας.
Η μεγάλη οικογένεια της Παράταξής μας πενθεί. Η σκέψη και οι προσευχές μας είναι κοντά στην οικογένεια Νέστορα. Στην Αφροδίτη, στον πατέρα της και στους δικούς της ανθρώπους.
Σήμερα, στις 7 το απόγευμα, έξω από το ΓΝΘ Ιπποκράτειο, στελέχη, μέλη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ, τιμούμε τη μνήμη της αδικοχαμένης μητέρας τής Αφροδίτης και ενώνουμε τις φωνές μας απέναντι στην τρομοκρατία. Θα είμαστε όλοι εκεί. Δεν σας φοβόμαστε».
